Claus Rindby Thomsen, Strib Udspring og Trampolin har fået Lokalpuljen af Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

I Middelfart Sparekasse vil vi gerne belønne dem, der gør en ekstra indsats. Ikke for deres egen skyld, men for andres skyld. Derfor uddeler vi to gange årligt Lokalpuljen til en frivillig, som gør en forskel i den klub, forening eller organisation, han eller hun er en del af.

Denne gang var vi en tur i hallen på Strib Skole for at overrække en check på 5.000 kr. til Strib Udspring og Trampolin og et gavekort på en middag til træner Claus Rindby Thomsen.

Han fortjener et skulderklap

Tina Kjer, hvis søn er medlem af klubben og nyder godt af, at Claus Rindby Thomsen står klar til træning hver mandag, onsdag, fredag og lørdag, havde indstillet træneren. Hun sluttede sin indstilling med disse ord:

”Han har virkelig et stort hjerte, som brænder for sporten, og det giver han videre til alle i klubben. Mage til ildsjæl skal man lede længe efter. Mener helt sikkert, at han fortjener et stort skulderklap for det store arbejde, han gør, og ikke mindst alle de timer han bruger for, at mange børn og unge får glæden ved at dyrke sport.”

Tina var med, da vi overraskede Claus til en af de fire ugentlige træninger, han står for. Efter overraskelsen kom glæden – også selv om checken og gavekortet ikke gør det ud for en fornuftig timeløn for 10 timers frivilligt arbejde om ugen i nu 14 år. Men det er bestemt heller ikke for pengenes skyld, at Claus Rindby Thomsen er frivillig.

“Jeg er selvstændig, og der kan virkelig køre mange ting rundt i hovedet. Når jeg kommer herned, så er det helt væk, og så er jeg i gang med noget helt andet. Det giver mig en masse energi,” siger Claus Rindby Thomsen.

Indstil din kandidat nu

Vi vil gerne sprede endnu mere god energi, så vi har brug for flere indstillinger til mulige modtagere af Lokalpuljen. Og det haster en lille smule, for vi planlægger at uddele næste portion allerede i februar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her