Print Friendly, PDF & Email
Share Button

“Først tog den ene dag den anden og så ugerne! Tiden flyver afsted.” Sådan indleder Henriette Troelsgaard Pedersen sit seneste blogindlæg om sin studierejse til San Francisco. Her studerer hun kriminologi samtidig med, at hun oplever at bo og leve i et andet land. Hun er af de tre seneste modtagere af Middelfart Sparekasses studielegater.

Drømmer du også om at give din uddannelse et ekstra pift i form af et udenlandsophold, har du muligheden for at få finansieret i hvert fald en del af oplevelsen med et studielegat fra Middelfart Sparekasse. To gange årligt uddeler vi 3×10.000 kroner, og ansøgningsfristen for årets første runde nærmer sig.

For at komme i betragtning til et af Sparekassens studielegater, skal du sende en ansøgning – og leve op til en række krav. Dem kan du se her.

Vi uddeler tre legater á 10.000 kr. i juni, og hvis du vil i betragtning til et af dem, skal vi have din ansøgning inden udgangen af maj. Du kan sende din ansøgning til kontakt@midspar.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her