Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Med sommerferien lige om hjørnet, kan det være en god idé at undersøge, hvor godt du er dækket på rejsen.

Inden længe vil mange danskere tage sydpå for at nyde ferien under varme himmelstrøg. Det er dog langt fra alle, der er dækket af en ordentlig forsikring. Den 1. august 2014 ophørte den offentlige rejsesygesikring. Det betyder, at du risikerer at få store regninger med hjem, hvis du eller dine familiemedlemmer kommer galt af sted uden for Danmarks grænser. Reglen gælder for alle rejser til udlandet – også selvom det kun er ved grænsehandel i Tyskland eller en endagstur til Malmø.

1. august 2014 blev det gule sygesikringskort nemlig erstattet af det blå EU/EØS-sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker dig kun som borgerne i det land, du besøger. Der er altså ingen hjemtransport og ingen refusion af eventuel egenbetaling for evt. sundhedsbehandling, du modtager i udlandet. Derfor kan det være en god ide, at få dækket dig selv og familien med en rejseforsikring, så du undgår at komme i klemme, hvis uheldet er ude. Som kunde i Middelfart Sparekasse har du mulighed for at få et MasterCard med en rejseforsikring, der dækker hele husstanden og alt fra afbestilling og rejseulykker til sygdom og hjemtransport.

Du kan selvfølgelig også tegne en rejseforsikring uden et MasterCard i Middelfart Sparekasse. Det kan du læse mere om her.

Ekstra handlefrihed

Ved rejser i udlandet er der begrænsninger på, hvor meget man kan hæve på VISA/Dankortet. Med et MasterCard i baghånden får man rentefri kredit i op til 40 dage, og det kan derfor være et godt supplement til det normale betalingskort. Derudover giver kortet adgang til et bredt udvalg af rabataftaler. Det eneste, man skal gøre, er blot at betale med MasterCard de steder, der annoncerer med rabatten.
Med et MasterCard Guld eller MasterCard Platinum får du desuden tilknyttet en forlænget produktforsikring ved køb af hårde hvidevarer og udvalgt forbrugerelektronik.

Uanset om sommeren skal tilbringes i udlandet eller i Danmark, så kom forbi Middelfart Sparekasse og hør mere om MasterCard og de mange fordele, der følger kortet.

Ring til din rådgiver

I tvivl om dine muligheder? Din rådgiver er klar til at hjælpe dig og din familie med overblik og tryghed.

Få nyhedsbrev fra Middelfart Sparekasse  – klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.