Middelfart Sparekasse i Horsens, ny adresse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

For børn og barnlige sjæle er den 24. december en helt speciel dato, som man kan gå og glæde sig til i lang tid. Vores medarbejdere i Horsens har glædet sig mindst lige så meget til onsdag den 18. januar. I dag kunne vi nemlig åbne første gang på vores nye adresse i Horsens, Høegh Guldbergs Gade 36E. Vi har nu en afdeling i to etager på i alt 1100 kvadratmeter. Og når vi selv skal sige det, er resultatet af flere måneders arbejde blevet rigtigt godt.

“Det er nogle helt fantastiske lokaler, og vi har god plads. Det viser, at vi har ambitioner om at fylde endnu mere i Horsens, og vi kan da også byde to nye medarbejdere velkommen i løbet af den næste halvanden måned”, siger afdelingsdirektør Jacob Beier Banke.

Vi har åbent alle hverdage fra 10 til 16, og du er altid velkommen til at kigge forbi for se, hvordan vi nu bor. Hvis du ikke når forbi inden, håber vi meget at se dig torsdag den 9. februar klokken 14 til 17, hvor der er åbningsreception.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her