Første åbningsdag i Middelfart Sparekasse i Tørring
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Velkomstskiltet er på plads. Kunderne er begyndt at besøge os. Og hæveautomaten virker – endda med kontaktløs funktion.

Alt er nyt og spændende i vores afdeling i Tørring, som mandag den 28. oktober klokken 10 inviterede kunderne indenfor for første gang.

“Vi har glædet os helt vildt. Og vi glæder os til på fredag den 1. november, hvor vi inviterer til åbent hus fra 14 til 17. Alle er velkomne til at kigge forbi,” siger afdelingsdirektør Danny Herløv Aagaard.

Fra Uldum til Tørring

Vi har flyttet vores afdeling fra Uldum til Bredgade 8 i Tørring, så det er syv kendte ansigter, du møder i afdelingen. Vi er klar til at hjælpe både privatpersoner og virksomheder med økonomiske spørgsmål af enhver art. Ud over det stærke hold i Tørring har vi en række specialister inden for blandt andet bolig, pension, investering og erhverv, som vi kan trække på, når det er nødvendigt.

Kig ind til os

Afdelingen er åben alle hverdage fra 10 til 16. Du er altid velkommen til at kigge ind, uanset om du er kunde eller ej. Fredag den 1. november holder vi åbent hus mellem 14 og 17. Vi byder på en rundtur i afdelingen og lidt godt at spise i stil med winter wonderland-temaet, der fylder hele Tørring midtby.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.