MS Advisor giver dig hurtigt overblik over din samlede økonomi
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Synes du også, at det kan være svært at holde styr på skat, friværdi, pension og budget? Så har vi værktøjet, der gør det meget lettere for dig at få overblik over din økonomi.

Vi er ved at introducere rådgivningsværktøjet MS Advisor. Det er et univers, hvor vi – med din tilladelse – samler alle oplysninger om din økonomi ét sted uden at du skal bruge tid på at finde fx lønsedler og skatteoplysninger frem til os.

Du kan følge med på skærmen, når du og rådgiveren regner på de økonomiske konsekvenser af en ny bil, bolig eller familieforøgelsen. Det giver overblik og ro i maven, når du skal træffe beslutninger om din økonomi.

Du er velkommen til at kontakte os

Har du lyst til at se på din økonomi på en helt ny måde, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.