Bedste Digitale Kundeløsninger 2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Tirsdag 9. april 2019 vandt Middelfart Sparekasse prisen “Bedste Digitale Kundeløsninger” i kategorien mellemstore banker.

 

Middelfart Sparekasse var både nomineret til Årets Digitale Finansvirksomhed og Bedste Digitale Kundeløsninger.

Analysevirksomheden Wilke og nyhedssitet FinansWatch står bag kåringen med udgangspunkt i kunders og eksperters vurderinger og oplevelser af bl.a. brugervenlighed og funktionalitet.

Priserne bliver uddelt på baggrund af vurderinger fra 4.000 af kunder og et ekspertpanel, der har undersøgt vores digitale løsninger.

Prisen for Bedste Digitale Kundeløsninger

Middelfart Sparekasse vinder prisen for bedste digitale kundeløsninger blandt de mellemstore pengeinstitutter.

Middelfart Sparekasse får den bedste bedømmelse blandt de mellemstore pengeinstitutter for sit arbejde med sociale medier, den næstbedste bedømmelse for sin innovationsevne og den fjerdebedste bedømmelse for sin mobilbank. Bedømmelsen af Sparekassens hjemmeside er også over gennemsnittet.

Det er både i ekspertvurderingen og i panelundersøgelsen blandt kunder, at Middelfart Sparekasse opnår gode bedømmelser.

I panelundersøgelsen blandt kunder får Middelfart Sparekasse den næstbedste vurdering af sin digitale kommunikation og af sin innovationsevne. Sparekassens kunder vurderer, at Middelfart Sparekasse er mere nytænkende end andre banker.

Kristian Gren, chef for marketing og foretningsudvikling, og Christina Welling, marketingkonsulent, tog imod prisen for bedste digitale kundeløsninger.
Kristian Gren, chef for marketing og forretningsudvikling, og Christina Welling, marketingkonsulent, tog imod prisen for bedste digitale kundeløsninger.

I ekspertvurderingen får Middelfart Sparekasse den bedste bedømmelse for sit arbejde med sociale medier og den næstbedste bedømmelse for sin mobilbank.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.