Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Samtlige 70 stole i kantinen i Middelfart Sparekasse var fyldt, da speedwaykøreren Peter Kildemand onsdag den 20. januar fortalte om sin karriere – lige fra starten som fireårig til livet i dag, hvor han er en del af verdenseliten.

At han er der i dag, skyldes ikke mindst store beslutninger i 2011. Peter Kildemand fortalte, at det var året, hvor han indså, at der skulle mere til end at sidde på speedwaycyklen for at blive rigtigt god. Så kosten blev lagt om, og der blev sat fokus på træningen. Siden har han bygget et hold op omkring sig, så han i dag har to mekanikere og barndomsvennen Mike Andersen som manager.

Blandt gæsterne var en del medlemmer af Team Fjelsted Supporters, der følger Fjelsted Speedway i tykt og tyndt. Selv om de ved mere om speedway og Kildemand end de fleste, blev også de klogere på Kildemand og karrieren, og hjerterne smeltede, da Fjelsted-drengen fortalte om et tilbud fra Slangerup, som han endte med at afslå. For selv om pengene var gode, valgte han med hjertet. Derfor kører han fortsat for barndomsklubben Fjelsted i den danske liga.

En god rollemodel

Middelfart Sparekasse har været sponsor for Peter Kildemand siden 2015. På hans dragt ses mange andre lokale virksomheder, og vi støtter gerne en elitesportsmand, der har bevaret kontakten til lokalområdet.

“Peter Kildemand er historien om et lokalt talent, der med masser af hårdt arbejde er tæt på det helt store gennembrud på den internationale speedwayscene. Vi hjælper gerne med at give ham de bedste betingelser for at få det til at lykkes”, siger Kristian Gren, der er chef for marketing og forretningsudvikling i Sparekassen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.