Middelfart Sparekasse, Havnegade 21
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har i lighed med tre andre pengeinstitutter fået et påbud fra Finanstilsynet. Finanstilsynet har bedt os om at uddybe nogle ting i den del af vores kreditpolitik, der handler om ejendomsrelateret projektfinansiering.

Vores kreditpolitik er et omfattede dokument, der sætter altså rammen for, hvilke lån og kreditter, vi gerne vil yde, og hvilke vi siger nej til. Finanstilsynet har undersøgt 24 pengeinstitutters politikker for ejendomsrelateret projektfinansiering, og tilsynet fandt, at vi skulle uddybe nogle ting i den del af vores kreditpolitik.

“Vi har naturligvis gjort, som Finanstilsynet bad os om, og vi har derfor præciseret vores kreditpolitik. Den blev godkendt af bestyrelsen den 22. august og efterfølgende sendt til Finanstilsynet til information. Måden vi vurderer og håndterer ejendomsrelateret projektfinansiering på er den samme i dag, som før Finanstilsynet gav os påbuddet. Der er ene og alene tale om, vi har fået uddybet politikken, så den mere detaljeret beskriver, under hvilke forudsætninger Middelfart Sparekasse kan og vil deltage i ejendomsrelateret projektfinansiering,” siger adm. direktør Martin Baltser.

Læs redegørelsen her

Redegørelsen fra Finanstilsynet er offentliggjort på Sparekassens hjemmeside. Du finder den ved at klikke her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her