Birthe Qvist, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Kolding
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Efter mere end 45 år i finanssektoren, heraf 26 år i Middelfart Sparekasse, har Birthe Qvist, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Kolding, valgt at gå på pension.

Det har været spændende at følge den store udvikling i branchen siden jeg startede i 1973 og ikke mindst udviklingen i Middelfart Sparekasse i Kolding, siger Birthe Qvist.

Birthe var med til at åbne Middelfart Sparekasses afdeling i Kolding i 1992. En afdeling som her, mere end 25 år efter åbningen, er vokset til at være 29 ansatte, og dermed er et af de største pengeinstitutter i Kolding – og en af Sparekassens største afdelinger.

Vi holder åbent hus fredag den 14. december

På Birthes sidste arbejdsdag, fredag den 14. december, holder vi åbent hus for Birthe hele dagen.

Vi håber, at du vil kigge forbi afdelingen på Buen 7 og få en snak med Birthe og kollegerne. Vi byder på kaffe og lidt kage.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.