Hedensted Open by Night
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Du kan møde Sminkeklovnen TRUT, den lokale afdeling af Ældre Sagen og Broen, og meget mere ved Open by Night i Hedensted fredag den 18. august 2017 fra kl. 18.00 – 22.00 i Middelfart Sparekasse.

Sparekassen er med igen, når startskuddet lyder til Open by Night, og vi har lavet et spændende program for aftenen:

  • kl. 19.00 – 20.30 Ansigtsmaling inde i Sparekassen med Sminkeklovnen TRUT
  • kl. 19.15 – 20.00 Opvisning af Talentholdet fra Hedensted Gymnastikforening
  • kl. 20.30 – 21.00 Auktion i samarbejde med Broen, hvor overskuddet ubeskåret går til foreningen.

 

Vi hygger inde i sparekassen og alle er velkommen

Vi hygger indendørs, hvor vi serverer det berømte fedtebrød og et dejligt glas vin. Sminkeklovnen TRUT sidder klar til at modtage alle børnene med ansigtsmaling.

Mød den lokale afdeling af Ældre Sagen og Broen

Du kan også møde Hedensteds lokale afdeling af Ældre Sagen og Broen, som vil svare på spørgsmål m.m.. Middelfart Sparekasse har i anledningen af, at vi har nået 6.000 kunder, valgt at støtte begge foreninger med et beløb  pr. hver ny kunde, afdelingen i Hedensted får i 2017.

Overskud fra auktionen

Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Broen.
Broen Hedensted er en nystartet lokal afdeling af Broen Danmark. Det er en støtteforening, der drives af frivillige kræfter, og har til formål at hjælpe børn og unge, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer til deres børns deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber og foreninger i hele kommunen.

Vi glæder os til at se dig.

Hilsen
Hedensted afdelingen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.