Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Glæd dig til endnu en nytårskoncert i Middelfart, når Peter Holling lørdag den 21. januar 2017 kl. 15.00 i Lillebæltshallerne, slår takten an til den 21. gang af slagsen.

Ved koncerten kommer du til at opleve 3 timers forrygende flot musikalsk underholdning i selskab med solisterne Amin Jensen, Annette Heick, Kiki Brandt og Søren Okholm. Hertil kommer det velspillende 60 mands store Odense Politiorkester, det store lokale kor på 70 sangere med Tove Jacobsen Møller som dirigent og Kor a la Carte.  Og så selvfølgelig veloplagte Torben Iversen som konferencier.

Amin Jensen har bevæget sig langt på den kunstneriske scene. Det store folkelige gennembrud fik han som vært i ”Hit med sangen”, derefter fortsatte succesen i Nykøbing F. Revyen og
One-man-shows, hvor han virkelig viste sin store kunstneriske spændvidde fra stand up komik til populære operanumre – jo, i selskab med Amin, har man det fornøjeligt. Musikalsk kommer vi til at bevæge os fra ”Nessun Dorma” til ” I just called to say, I love You” – en spændende musikalsk rejse med Amin Jensen.

Annette Heick. Æblet falder ikke langt fra stammen – og dog. Nok startede Annette Heick som det, hun selv beskriver som poptøs, men hun har udviklet sig til en særdeles anerkendt og elsket musicalsangerinde med store roller i musicals, som ”Sound of Music”, ”Wicked” og ”My Fair Lady”. Annette er et charmerende musikalsk bekendtskab, så hun har uden tvivl publikum i sin hule hånd, når hun synger et af Gitte Hænnings helt store hits ”Snakker med mig selv”.

Kiki Brandt, sopran med en flot stemme. Hun har sunget og spillet både opera-, musical- og revyroller, og optrådt på bl.a. Odense Teater, Folketeatret, Østre Gasværk og Den jyske Opera. Til februar 2017 har Kiki den store rolle som Elisa, når Odense Symfoniorkester opfører ”My Fair Lady”. Kiki på scenen – det er en pragtfuld musikalsk oplevelse. Det bliver vanskeligt at sidde stille på stolen, når hun sammen med Odense Politiorkester fremfører ”Jeg kunne danse nu”, en af de mest indsmigrende melodier fra ”My Fair Lady”.

Søren Okholm er for tredje gang med som solist ved Nytårskoncerten, så det bliver et glædeligt genhør. Der er virkelig musikalsk gang i den, når Søren sætter sig til klaveret og med sang og spil får hele hallen til at swinge. Søren har et utroligt stort repertoire, han bevæger sig elegant rundt i mange forskellige musikalske genrer– også gerne i duet med de øvrige solister, så det slår gnister, når han sammen med Annette Heick synger ”Forelsket i København”.

Billetpris og salg
Billetsalget starter torsdag den 27. oktober 2016 fra kl. 9.00 hos Melfarposten, og fra kl 10.00 kan billetter også købes på nembillet.dk.

Er du kunde i Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse yder igen et billettilskud til sine kunder. Du får, som kunde, 25 kr. i rabat pr. billet. Du skal bare henvende dig personligt i Middelfart Sparekasse med billetten for at få rabatten. Tilskuddet udbetales til og med den 22.1.2016.

Lillebæltshallens Café giver med sin flotte nytårskoncert menu, dig mulighed for at få en fin kulinarisk og hyggelig afslutning på koncerten. Der bliver kræset for gæsterne – og det tilmed til en særdeles rimelig pris på 250 kr. Du kan købe menuen på nembillet.dk.

Sponsor opbakning
For at kunne afholde nytårskoncerten skal der være stor sponsoropbakning. Det er dejligt, at der endnu engang står et stærkt hold bag koncerten, nemlig: Centrum Fliser, Hindsgavl Slot, T.Hansen.dk, 5 E Byg, Thode Tømrer & Snedker A/S, Melfarposten, EWII, Kvickly, Middelfart Sparekasse og Lillebælt Sport og Kultur.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her