Nytårskoncert 2018 Skibet Vejle
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Prinsens Musikkorps fejrer det nye år med en helt særlig solist til rækken af nytårskoncerter nemlig Bodil Jørgensen. Der findes ingen andre kunstnere som Bodil Jørgensen. På sin egen skæve, kærlige og hyggelige facon får hun både folk til at grine og græde, og hun er ikke bleg for at sige alt det, som får folk til at krumme tæer. Til nytårskoncerterne med Prinsens Musikkorps får fodtøjet hos publikum dog også mulighed for at rocke fornøjeligt med, for koncerten byder naturligvis på masser af forrygende, flot musik. Det bliver en unik aften i godt selskab med en unik kvinde og et unikt orkester!

Tid og sted

Koncerten finder sted i Skibet Hallen, Jennumvej 20, Vejle lørdag den 20. januar 2018 kl. 19.30 – dørene åbnes kl. 18.30.

Pris og billetter

Billetprisen er 250 kr. plus gebyr.
Er du kunde i Middelfart Sparekasse, er billetprisen 200 kr plus gebyr. Benyt følgende billetkode: middelfart.

Glæd dig til et forrygende musikalsk show, der får det hele til at swinge, til velkendte toner krydret med monologer og anekdoter.
Rigtig god fornøjelse

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.