Nytårskoncert 2018 Skibet Vejle
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Prinsens Musikkorps fejrer det nye år med en helt særlig solist til rækken af nytårskoncerter nemlig Bodil Jørgensen. Der findes ingen andre kunstnere som Bodil Jørgensen. På sin egen skæve, kærlige og hyggelige facon får hun både folk til at grine og græde, og hun er ikke bleg for at sige alt det, som får folk til at krumme tæer. Til nytårskoncerterne med Prinsens Musikkorps får fodtøjet hos publikum dog også mulighed for at rocke fornøjeligt med, for koncerten byder naturligvis på masser af forrygende, flot musik. Det bliver en unik aften i godt selskab med en unik kvinde og et unikt orkester!

Tid og sted

Koncerten finder sted i Skibet Hallen, Jennumvej 20, Vejle lørdag den 20. januar 2018 kl. 19.30 – dørene åbnes kl. 18.30.

Pris og billetter

Billetprisen er 250 kr. plus gebyr.
Er du kunde i Middelfart Sparekasse, er billetprisen 200 kr plus gebyr. Benyt følgende billetkode: middelfart.

Glæd dig til et forrygende musikalsk show, der får det hele til at swinge, til velkendte toner krydret med monologer og anekdoter.
Rigtig god fornøjelse

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her