Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Totalkredit har i dag den 22. september lanceret et nyt, variabelt forrentet lån, F-kort, hvor renten fornyes hver 6. måned. i Middelfart Sparekasse forventer vi, at ydelsen på F-kort bliver endnu lavere end på F1-lånet. Lånet er ikke mindst interessant for de boligejere, der står over for en rentetilpasning i december.

Boligchef i Middelfart Sparekasse, Kim Jensen forventer, at det nye realkreditlån, F-kort, vil byde på en særdeles slagkraftig rente og dermed slå det populære F1-lån som det billigste lån.

”Det nuværende marked har en lavere rente og samtidig reducerer kundens årlige omkostninger til blandt andet kursfradrag. Renten på det nye lån fastsættes hvert halve år på baggrund af Cita-renten, men lånet refinansieres kun hvert tredje år, og det betyder større sikkerhed for både kunder og realkreditinstitut,” siger Kim Jensen.

For boligejere med hang til lav rente

For boligejere, der er på udkig efter den som regel laveste rente og dermed ydelse, vil F-kort derfor være det oplagte valg. Og passer ens temperament til at ydelsen kan stige, når renten stiger, er der gode muligheder for at benytte den lave F-kort-rente til at skrue op for afdragene og få anden, dyrere gæld ud af verden.

”F-kort er attraktivt for alle, der ønsker et lån med variabel rente og lave omkostninger. Men er man en af de ca. 20.000 boligejere, som skal have sit F1-lån rentetilpasset i december, er det i særlig grad værd at overveje et skifte til F-kort. Renten er rekordlav for tiden, så der er virkelig mulighed for at hente en lav ydelse hjem og øge afdraget med lånet”, siger Kim Jensen.

Samtidig med lanceringen af F-kort tilbyder Totalkredit alle privatkunder med F1- og F2-lån samt lån med afdragsfrihed en rabat på omlægningen, hvis de ønsker at skifte låntype til fx F-kort. Derved undgår de, at deres nuværende lån bliver dyrere pga. de stigende omkostninger på lån med et eller to år mellem refinansieringer og på lån med afdragsfrihed.

Med F-kort får du:

  • Som regel den laveste rente og dermed ydelse
  • Mulighed for en periode uden afdrag i op til 10 år
  • Et lån med et højere afdrag end ved et fastforrentet lån

Det nye F-kort lån er attraktivt for dig, hvis:

  • Du ønsker at omlægge dit nuværende F1- eller F2-lån
  • Du ønsker den lavest mulige variable rente

Har du spørgsmål eller ønsker du at omlægge lån, kan du kontakte din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.