Middelfart Sparekasse har fået nye åbningstider
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi har fra 1. oktober ændret vores åbningstider og samtidig indført nye ekspeditionstider ved kassen.

I alle vores afdelinger er der nu åbent for kasseekspedition hver dag mellem 10 og 13 (undtagen Ødsted, hvor afdelingen holder lukket hver onsdag).

Samtidig har vi ændret vores generelle åbningstider, så de nu er ens i alle afdelinger:

  • Åbningstid: 10-16
  • Kasseekspedition: 10-13
  • Rådgivning: 8-18

Afdelingen er altså åben alle hverdage mellem 10 og 16. Ved forudgående aftale med din rådgiver, kan du også få rådgivning mellem klokken 8 og 10 og fra 16 til 18.

Vi møder kundernes ønsker

Årsagen til, at vi har ændret kasseåbningstiden er, at kassen bruges markant mindre i takt med, at elektroniske betalingsformer vinder frem. Vi har valgt at have kassen åben mellem 10 og 13, da det er i det tidsrum, kassen benyttes mest.

Ved at ændre på kasseåbningstiden, kan vi flytte ressourcer derhen, hvor kunderne primært bruger os i dag: den personlige rådgivning.

Nu kan du indsætte kontanter i automaten

Samtidig med ændringerne har vi opgraderet vores automater, så du nu kan hæve både danske kroner og euro samt indsætte danske kroner (sedler) på din konto. Du kan se en video, der forklarer, hvordan indbetalinger foretages her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.