Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Gennem flere år har vi set et fortsat faldende antal ekspeditioner ved kasserne i vores afdelinger. Som en konsekvens af det har vi besluttet at ændre på åbningstiden for kasseekspedition i alle vores afdelinger. Ændringen sker pr. 1. oktober, hvorefter den daglige åbningstid ved kassen vil være 10-13. Eneste undtagelse er i Ødsted, hvor afdelingen er lukket om onsdagen, som den har været gennem flere år.

Vi følger med udviklingen

Vores kunder har – som alle andre bankkunder – taget mange selvbetjeningsløsninger til sig. Vores mest besøgte ”afdeling” er hjemmesiden, og både net- og mobilbanken bruges i stor stil. Det betyder, at kundernes behov ændrer sig, og vi følger naturligvis med. Vi må bruge vores kræfter anderledes for at leve op til kundernes forventninger til os.

En sparekasse for alle

Vi er en sparekasse for alle, og derfor er vi der også for de kunder, som fortsat har brug for at komme til kassen. Vi kan se, at de fleste ekspeditioner finder sted i formiddagstimerne, og derfor har vi valgt at holde åbent fra 10 til 13 ved kassen.

I forbindelse med de ændrede åbningstider installerer vi nye pengeautomater. De nye automater får en indsæt-funktion, så du kan nu både hæve danske kroner og euro samt sætte penge ind i vores automater. Bemærk, at enkelte afdelinger endnu ikke har fået den nye automat, men de er på vej. Du kan se et kort over alle vores hæveautomater her.

Døren er åben

Uden for tidsrummet 10 til 13, hvor kassen er åben for ekspeditioner, er der selvfølgelig fortsat åbne døre i vores afdelinger, og du er altid velkommen til at komme uanmeldt forbi i hele vores åbningstid, som er 10-16.

Og husk, at vi tilbyder rådgivning i tidsrummet 8-18 på alle hverdage. Før klokken 10 og efter klokken 16 kræver det en aftale med din personlige rådgiver.

Se de nye åbningstider

Se de nye åbningstider i din afdeling – klik her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.