Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har netop offentliggjort Samfundsværdiredegørelsen for 2013. I rapporten kan du læse om elementer af Sparekassens indsats inden for social ansvarlighed og andre ikke-finansielle aspekter.

Spreder energi i lokalområdet
Middelfart Sparekasse har længe arbejdet med social ansvarlighed, og ifølge CSR Ansvarlig Helle Lund Gregersen er det at tage et ansvar for samfundsudviklingen og skabe samfundsværdi, integreret i Sparekassens strategi og forretningsaktiviteter.

”Det at skabe samfundsværdi er – og har altid været – en del af dét, som giver Sparekassen berettigelse. Samfundsværdi bliver løbende indarbejdet i Sparekassens aktiviteter – også de aktiviteter, der ikke nødvendigvis er direkte markedsrelatere. Som et lokalt pengeinstitut har vi en naturlig tilknytning til nærmiljøet. Vores grundtanke er, at sprede energi i det område, vi er en del af og anvende en del af vores overskud til at støtte de mange lokale initiativer,” udtaler Helle Lund Gregersen.

Prisvindende redegørelse
Middelfart Sparekasse udarbejder redegørelsen hvert år og i 2012 vandt Sparekassen en pris på arbejdet med den lokale forankring og rapportering heraf. Det var Brancheorganisation for godkendte revisorer (FSR), der uddelte priser for danske virksomheders arbejde med rapportering af ikke-finansielle aspekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her