Ulrik Sole Vallentin, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Hedensted har 1. maj budt velkommen til privatrådgiver Ulrik Sole Vallentin. Han tilfører afdelingen 30 års erfaring fra finanssektoren, og han kommer til sparekassen fra et job som privatrådgiver i Danske Bank i Billund.

I Hedensted skal Ulrik Sole Vallentin være med til at sikre, at de mange nye kunder, der vælger afdelingen til, får den samme kvalificerede rådgivning som de eksisterende kunder.

Jeg er vild med den menneskelige kontakt og at kunne hjælpe kunderne med de udfordringer, de måtte have, siger Ulrik Sole Vallentin.

Han er 51 år og bor i Vejle med sin kone, Kirsten. Og han ved, hvad han går ind til, da hun arbejder i sparekassens afdeling i Vejle. I fritiden finder han gerne tid til en fodboldkamp eller en løbetur, og han er også involveret i en del frivilligt arbejde.

Skal du have et møde med Ulrik?

Ring direkte til Ulrik på 76 74 12 81 eller book et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.