Print Friendly, PDF & Email
Share Button

54-årige Kent Øgendahl er 1. marts tiltrådt en stilling som privatrådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg.

Kent Øgendahl kommer til Middelfart Sparekasse med over 30 års erfaring fra branchen, hvor han startede som elev i Bikuben i Esbjerg i 1979.

Hele arbejdslivet har han arbejdet i Esbjerg, senest i Den Jyske Sparekasse. Nu hedder arbejdspladsen Middelfart Sparekasse og adressen Skolegade 45.

Beslutningerne tages lokalt, og der er frihed under ansvar – med kunderne i centrum, siger Kent Øgendahl om sparekassen, som han valgte på grund af dens positive omdømme både hos kunderne og i branchen

Kent Øgendahl er født og opvokset i Esbjerg. Han er gift og bor nu i Tjæreborg. Han har mange år bag sig i den lokale idrætsverden som fodboldspiller i EFB og håndboldspiller på divisionsplan hos Team Esbjerg. Efter den aktive karriere har han været håndboldtræner.

Efter børnene er flyttet hjemmefra er der blevet tid til at cykle til og fra arbejde med sin ægtefælle, og derudover løber og svømmer han i Tjæreborg Motion.

Du kan ringe til Kent på 88 20 85 61 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her