Allan Huus Nielsen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Kolding
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har pr. 1. december budt velkommen til en ny privatkunderådgiver. 36-årige Allan Huus Nielsen er det nye ansigt, og han kommer til sparekassen fra et tilsvarende job hos Jyske Bank i Risskov.

At han skifter Aarhus ud med Kolding er der en rigtigt god grund til: kærlighed. Han er nemlig flyttet til Dalby for at bo sammen med sin kæreste, Mette, og hendes søn. Og derfor søgte han det ledige job som rådgiver i Middelfart Sparekasse.

“Jeg havde kun hørt godt om sparekassen. Den har nogle værdier og en vision, jeg kan forenes med,” siger Allan Huus Nielsen.

Han kommer med 12 års erfaring fra branchen, og han glæder sig til at hjælpe kunderne i Middelfart Sparekasse med at finde de bedste løsninger.

“Jeg motiveres af kontakten til kunderne og at skabe tillid, så vi sammen kan finde gode løsninger på deres behov,” siger Allan Huus Nielsen.

I fritiden opholder han sig gerne i naturen, enten på racercyklen eller i havkajakken.

Book et møde med Allan

Vil du høre om, hvad Allan og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte til Allan på 76 33 69 31, eller book et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.