Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Henrik Jeppesen har været i den finansielle branche siden elevtiden i den daværende Amtssparekassen Fyn i 2000. Siden 2007 har han arbejdet med erhvervskunder i først Fionia Bank og siden Jyske Bank og Nordea.

I Middelfart Sparekasse skal Henrik Jeppesen supportere erhvervsrådgiverne i Sparekassens afdelinger samtidig med, at han via sit netværk i Middelfart skal have en opsøgende rolle over for mulige nye kunder.

Henrik bor i Middelfart sammen med Mie og deres to sønner på tre og seks år. Og han kommer hurtigt til at føle sig hjemme i Middelfart Sparekasse. Stolen, han overtager, har tilhørt hans far, Knud Ove Jeppesen, der nu arbejder i kreditafdelingen i Sparekassen. Tillige er Henriks bror, Søren, ansat i Sparekassens it-afdeling.

Derfor ved han også, hvad han går ind til rent jobmæssigt.

–          Jeg har valgt Middelfart Sparekasse på grund af dens tilgang til mennesker samt den opbakning, Sparekassen yder i lokalområdet, siger Henrik Jeppesen, der ser frem til i samarbejde med kolleger og kunder at finde gode løsninger for både kunden og Sparekassen.

Fritiden bruger Henrik på familie og venner, og så har idræt en plads i hjertet på Henrik Jeppesen, der har spillet badminton på eliteplan.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.