Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Personlig i en digital verden

Middelfart Sparekasse er kendetegnet ved at vægte den personlige kontakt højt og det kendetegner også hjemmesiden. Vores hjemmeside skal skabe dialog mellem kunderne og Middelfart Sparekasse og være med til at skabe et billede af, hvad Sparekassen er for et pengeinstitut i forhold til nye kunder. På hjemmesiden finder du relevant information om Sparekassens produkter og services, men du finder også tilbud til vores kunder om deltagelse i de mange oplevelser vi hvert år laver for vores kunder.

En af de meget benyttede funktioner på midspar.dk er de “personlige profiler” som alle medarbejdere i Sparekassen har – her kan du læse mere om den enkelte medarbejder og booke et møde.

Ny hjemmeside – nye muligheder

Den tidligere hjemmeside blev lanceret i 2007 og selvom den er blevet justeret et par gange vurderede vi at tiden var moden til en ny hjemmeside og et opdateret design.
Indholdet på hjemmesiden er i udgangspunktet det samme, men vi håber det nye design bliver oplevet som mere overskuelig og mere brugervenlig.
I de brugertest vi har foretaget er tilbagemeldingerne at brugerne foretrækker det mere enkle design fremfor det tidligere, hvor det til tider kunne være svært at få et overblik qua den megen information. Vi har ydermere forbedre søgefunktionen og optimeret visningen af hjemmesiden, så den også passer til tablets (iPad m.v.) og smartphones.

Vi vil gerne høre din mening!

Har du kommentarer til hjemmesiden, ris, ros og forslag til forbedringer så hører vi dem gerne.

Idéer, ris og ros

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her