Berit Juul Sørensen, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Horsens
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Horsens fortsætter væksten i kølvandet af flytningen fra Strandkærvej til Høegh Guldbergs Gade. 1. september er Berit Juul Sørensen ansat som erhvervsrådgiver i afdelingen.

54-årige Berit Juul Sørensen har mange års erfaring med at arbejde med erhvervskunder. Senest har hun arbejdet som rådgiver i Sparekassens Kronjyllands afdeling i Odder, og fra 2006 til 2017 arbejdede hun som erhvervsrådgiver i henholdsvis Brædstrup og Horsens.

Sparekassen vil være bedst til kunder, og jeg vil gøre mit ved at finde de rigtige finansielle løsninger til glæde for kunderne, siger Berit Juul Sørensen.

Hun bor i Odder med sin mand, og de har to voksne børn. Fritiden tilbringer hun gerne under åben himmel. Enten på vandet som medlem af Odder Roklub eller med vind i håret som medlem af Odder Cabrioletklub.

Kontakt Berit

Hvis du har lyst til at høre mere om hvad Middelfart Sparekasse og Berit kan tilbyde erhvervskunder, så kan du ringe direkte til Berit på 88 20 84 82 eller booke et møde med hende her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.