Hent den nye app fra Totalkredit
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

En app for alle

Med appen fra Totalkredit og Middelfart Sparekasse kan du hurtigt se, hvad de forskellige lånetyper betyder for dig, hvis du vil købe bolig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge dit realkreditlån.

Appen kan bruges af alle – uanset om du har et lån hos Totalkredit eller ej. I appen kan du få overblik over dit realkreditlån og søge efter din drømmebolig.

Beregn lån

Hvad vil dit boligkøb koste dig med fast eller variabel rente? Og hvad betyder det, hvis du vælger afdragsfrihed? Det kan du lynhurtigt regne på. Du skal bare indtaste prisen på den bolig, du har kig på – og det beløb, du vil låne.

Tjek dit lån

Kan det betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån? Det kan du få en idé om, når du indtaster din adresse. Så finder appen frem til dit lån og regner på, hvad du kan få ud af at vælge en anden type lån.

Søg bolig

Hvilke boliger er til salg i dit område – og hvad vil det koste dig hver måned, hvis du finansierer den med et realkreditlån? Det kan du let se i appen, hvor du også får oplysninger om den bolig, du har kig på.

Se dine KundeKroner

I appen kan du se, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat på betalingen af dit Totalkredit-lån. KundeKroner er en kontant fordel, som er garanteret indtil 2020 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

Hent appen til iPhone

Hent appen i AppStore

Hent appen til Android

Hent appen i GooglePlay

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.