Jens og Mette Døssing, Plant et Træ
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Sig farvel til papir og goddag til e-mail. Så donerer vi fem kroner til organisationen ”Plant et Træ”. Det har været opfordringen fra os til alle de kunder, som ikke havde givet samtykke til, at vi må kontakte dem via e-mail eller sms i stedet for pr. brev.

Et år senere har tæt på 10.000 kunder fulgt opfordringen og givet samtykke til elektronisk kommunikation. Det er fordel for de 10.000 kunder, som nu hører hurtigere fra os, når vi har relevant nyt. Og så er det en fordel for miljøet, for ud over sparet papir, har vi givet næsten 50.000 kroner til organisationen “Plant et Træ”.

Mindre papir – flere træer

Fra Plant et Træ lyder der en stor tak til sparekassen og kunderne. Bidraget har hjulpet flere frugtplantager ved børneinstitutioner på vej.

“Frugtplantagerne er den måske største succes i vores historie, og vi har en lang venteliste på institutioner, som gerne vil have en frugtplantage. Det lærer børnene om træer og buskes udvikling. De ser, hvordan frugterne dannes, de er med til at høste – og til sidst lærer de, hvordan man tilbereder og spiser frugten,” fortæller Mette Døssing, fundraiser i Plant et Træ.

Et egetræ til sparekassen

Hun og resten af Plant et Træ er så taknemmelige for Middelfart Sparekasses støtte, at foreningen nu vil plante et træ for Middelfart Sparekasse. Det skal naturligvis være et egetræ, da egetræet oprindeligt var logoet for sparekasserne som symbol for soliditet og jordbunden styrke.

Middelfart Sparekasses helt eget egetræ får plads i ”Danmarkslunden” ved Moesgård Museum i Aarhus.

“Vi finder et egetræ, som er seks år gammelt – samme alder som Middelfart Sparekasses afdeling i Aarhus. Så kan egen og afdelingen vokse i takt i årene fremover,” siger Mette Døssing.

Det bliver tirsdag den 12. november klokken 11, at Plant et Træ sætter egetræet i jorden med hjælp fra Middelfart Sparekasses afdelingsdirektør i Aarhus, Lars Reimer. Alle, der har lyst til at kigge forbi Danmarkslunden, er velkomne.

Vil du også høre hurtigere fra os?

Har du ikke ændret dit samtykke, eller er du i tvivl om, hvad du har givet samtykke til, så kan du se en oversigt over dine samtykker i netbanken under “Aftaler” -> “Samtykker”.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.