Millionærkonto ophører
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Millionærkontoen, der blev etableret i august 1990, ophører nu som ordning.

Ordningen bygger på en opsparingsform med mulighed for gevinst en gang om måneden, men ingen rentetilskrivning. Da den månedlige præmiepulje blandt andet afhænger af det generelle renteniveau, har præmierne gennem flere år været lave som følge af det historisk lave renteniveau. Derfor er millionærkontoen ikke længere et holdbart koncept.

Det sker der med din konto

Samarbejdet mellem en række pengeinstitutter omkring millionærkontoen ophæves ved udgangen af juni 2018, og det betyder, at din Millionærkonto opsiges. Har du en Millionærkonto, vil du fra den 1. juni 2018 ikke oprette eller foretage indskud på din Millionærkonto.

Dit indestående på Millionærkontoen vil blive opgjort umiddelbart efter den sidste trækning, der finder sted i midten af juni måned. Herefter overfører vi automatisk indeståendet på din Millionærkonto til en opsparingskonto i Sparekassen. På den nye kontoform kan du frit indsætte og hæve.

Har du spørgsmål…

Har du spørgsmål, eller ønsker du en snak om alternativer til Millionærkontoen, så du kan sikre dig et afkast af din opsparing, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.