Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Rikke Dresing er netop blevet udnævnt til underdirektør i Middelfart Sparekasse og indgår dermed i den øverste ledelse. Det sker som led i et strategisk ønske om at styrke områderne:
Corporate governance, risikostyring, compliance og CSR ved at forankre dem på ledelsesniveau.
Det er alle områder, som Rikke Dresing hidtil har varetaget som sekretariatschef.

– Vi er inde i en positiv udvikling, og med udnævnelsen af Rikke Dresing som underdirektør ønsker vi yderligere at styrke vores CSR-profil og videreudvikle områderne omkring finansiel corporate governance, risikostyring og compliance, udtaler adm. direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser og fortsætter.

– Rikke har betydelige lederegenskaber, og så glæder det mig, at vi sender et klart signal om, at vi vægter mangfoldighed højt på alle niveauer i Sparekassen. Udnævnelsen falder dermed godt i tråd med vores Strategi 2015, siger Martin Baltser.

Rikke Dresing blev ansat i Middelfart Sparekasse i 2007 som direktions- og bestyrelsesassistent. I 2014 blev hun udnævnt til sekretariatschef, og nu har en enig bestyrelse og direktion udnævnt den 40-årige Rikke Dresing til underdirektør.

I sin tid i Sparekassen har Rikke arbejdet tæt sammen med direktion og bestyrelse om udvikling af Middelfart Sparekasse. I 2012 var hun tovholder i arbejdet med Sparekassens Strategi 2015. Derudover har hun drevet arbejdet med god selskabsledelse – et område, der i takt med skærpede krav til de danske pengeinstitutter, er blevet opprioriteret i Middelfart Sparekasse. I 2014 afsluttede hun desuden Finanssektorens Master i Ledelse.

– Jeg glæder mig til i endnu højere grad at implementere den finansielle corporate governance og CSR aktivt i forretningen og dermed fortsætte det værdiskabende arbejde på et højere strategisk niveau, siger Rikke Dresing.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her