Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Rikke Dresing er netop blevet udnævnt til underdirektør i Middelfart Sparekasse og indgår dermed i den øverste ledelse. Det sker som led i et strategisk ønske om at styrke områderne:
Corporate governance, risikostyring, compliance og CSR ved at forankre dem på ledelsesniveau.
Det er alle områder, som Rikke Dresing hidtil har varetaget som sekretariatschef.

– Vi er inde i en positiv udvikling, og med udnævnelsen af Rikke Dresing som underdirektør ønsker vi yderligere at styrke vores CSR-profil og videreudvikle områderne omkring finansiel corporate governance, risikostyring og compliance, udtaler adm. direktør for Middelfart Sparekasse Martin Baltser og fortsætter.

– Rikke har betydelige lederegenskaber, og så glæder det mig, at vi sender et klart signal om, at vi vægter mangfoldighed højt på alle niveauer i Sparekassen. Udnævnelsen falder dermed godt i tråd med vores Strategi 2015, siger Martin Baltser.

Rikke Dresing blev ansat i Middelfart Sparekasse i 2007 som direktions- og bestyrelsesassistent. I 2014 blev hun udnævnt til sekretariatschef, og nu har en enig bestyrelse og direktion udnævnt den 40-årige Rikke Dresing til underdirektør.

I sin tid i Sparekassen har Rikke arbejdet tæt sammen med direktion og bestyrelse om udvikling af Middelfart Sparekasse. I 2012 var hun tovholder i arbejdet med Sparekassens Strategi 2015. Derudover har hun drevet arbejdet med god selskabsledelse – et område, der i takt med skærpede krav til de danske pengeinstitutter, er blevet opprioriteret i Middelfart Sparekasse. I 2014 afsluttede hun desuden Finanssektorens Master i Ledelse.

– Jeg glæder mig til i endnu højere grad at implementere den finansielle corporate governance og CSR aktivt i forretningen og dermed fortsætte det værdiskabende arbejde på et højere strategisk niveau, siger Rikke Dresing.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.