Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Håndboldspiller Mikkel Hansen har startet et nyt initiativ mod mobning. Mikkel har stiftet foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der modarbejder mobning og trash talk. Middelfart Sparekasse støtter det gode budskab, som du kan læse mere om her.

Mikkel Hansen har spillet håndbold hele sit liv, men mentalt har han ikke altid været holdspiller. Med årene er han dog blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning har på børn og unge – og på deres muligheder både sportsligt og socialt. Med foreningen MH24 sætter Mikkel Hansen et positivt fokus på det stigende problem.

Foreningens formål er at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber – herunder gennem støtte til konkrete projekter, events, kampagner og tiltag. Foreningen er stiftet i samarbejde med Hummel og Call Me.

MH24 Camp – hensyn, holdånd og håndbold

Hvilken håndboldpige eller -dreng ville ikke elske at komme på 5 timers camp med Mikkel Hansen og hans landsholdskollega Henrik Møllgaard? Nu får 100 bagspillere i alderen 12-16 år chancen.

Campen vil byde på fysisk og teknisk træning. Autografer. Spisning. Foredrag. Og mere træning.
Under hele campen vil det overordnede fokus være på, hvordan man er en god og støttende holdspiller – og på at man selv har ansvar for ikke at gå med på mobning og trash talk.

Deltagerne er garanteret en stor og lærerig dag med oplevelser, de kan have glæde af længe.

Læs mere om campen og tilmeld dig her

Middelfart Sparekasse støtter kampen mod mobning

I Middelfart Sparekasse lægger vi stor vægt på at tage ansvar og bidrage positivt til samfundsudviklingen. Vi vil skabe værdi for vores kunder, hinanden og det samfund, vi lever i.

I samarbejdet med MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning støtter vi budskabet om at være en god holdspiller. En god holdspiller på banen – og lige så vigtigt uden for banen. Til gavn for alle og vores samfund.

Vi har støttet Mikkel fra starten af hans karriere og glæder os til at støtte ham i hans arbejde mod mobning. Vi håber, at Mikkel og foreningens arbejde vil berige debatten om mobning og glæder os til at følge projektet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.