Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det Skanderborg-baserede forsikringsselskab NEM Forsikring har fået nyt medlem af ejerkredsen. Sparekassen Kronjylland har pr. 31. december købt 25 procent af aktierne i selskabet. Sælgeren er Middelfart Sparekasse, hvis ejerandel dermed går fra 50 til 25 procent.

Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, er glad for, at ejerkredsen er blevet udvidet.

“Vi kender Sparekassen Kronjylland fra flere andre samarbejder, og jeg er helt sikker på, at det her vil styrke NEM Forsikring betydeligt,” siger Martin Baltser om det nye samarbejde, der betyder, at Sparekassen Kronjylland fremover vil formidle NEM’s produkter til sine kunder, som Middelfart Sparekasse gør det i dag.

Efter handlen er der tre ejere af NEM Forsikring, der har hovedsæde i Skanderborg. De to sparekasser ejer hver 25 procent af aktierne, og foreningen bag Midtjysk Forsikring ejer den anden halvdel af selskabet, der blev dannet i 2011 som en fusion af Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her