Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse åbner sidst på sommeren en afdeling i Hørning. Etableringen af den nye afdeling er et udtryk for, at Sparekassen forfølger en strategi om kontrolleret vækst og en tro på, at de klassiske sparekassedyder som ordentlighed, personlig service og tilgængelighed også vil appellere til kunder i Hørning.

Bedst til kunder – også i Hørning

I Sparekassen oplever vi en stigende efterspørgsel i måden, vi driver pengeinstitut på. Åbningen af en afdeling i Hørning er et resultat af Sparekassens strategi om kontrolleret vækst. En strategi, der er baseret på det stærke fundament, Sparekassen har opbygget igennem mere end 160 år. Senest har Sparekassen i 2013 åbnet afdelinger i både Esbjerg og Aarhus, og det er gode erfaringer fra disse afdelinger, der fører til etableringen af endnu en afdeling.

”Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut for alle, og vi har en ambition om, at vores kunder fortsat skal opleve den personlige service. For os er et kundeforhold baseret på, at mennesker møder mennesker, og vi har succes med at tilbyde rådgivning, der er i øjenhøjde. Hørning er en spændende by i vækst, og jeg føler mig overbevist om, at der vil blive sat pris på et lokalt forankret pengeinstitut i byen”, udtaler Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Valget af Hørning begrunder Martin Baltser med, at byen har en god geografisk placering tæt på Aarhus, en god infrastruktur og gode bosætningsmuligheder. Det er en by i udvikling, og specielt børnefamilier tiltrækkes af byen. Det giver Middelfart Sparekasse et økonomisk, attraktivt fundament for etableringen af afdelingen i byen.

Nærvær og lokalt engagement

Det lokale engagement er vigtigt for Sparekassens virke og vækst. For at sikre den lokale forankring vil Sparekassen etablere den nye afdeling centralt i Hørning og med et hold af lokalkendte medarbejdere bag roret.

”Vi vælger dygtige lokale folk til at etablere vores afdeling i Hørning. Vi forventer at få bemandingen helt på plads i løbet af sommeren. Vi føler os overbeviste om, at vi i fællesskab kan sætte et godt hold, der kan være med til at sikre os en god start og en positiv udvikling i Hørning”, udtaler Martin Baltser.

Kunderne vælger Sparekassen

2013 blev et historisk godt år for Sparekassen, målt på antallet af nye kunder.

”Hver åbningsdag i 2013 kunne vi byde mere end 30 nye kunder velkommen. Vi er et pengeinstitut med en god soliditet og et stort indlånsoverskud. Vi opfylder alle Finanstilsynets krav og er vurderet til at være et robust pengeinstitut. Den markante kundetilvækst er ikke mindst et resultat af et stærkt fundament, baseret på nærhed og fokus på klassiske dyder som ansvarlighed og ordentlighed. Vi går muligvis lidt imod strømmen, når vi vægter tilgængelighed højt, men for os er det vigtigt, at vi har mennesker klar til at servicere både erhvervs- og privatkunder på alle fronter – både i kassen, digitalt og i det personlige møde”, siger Martin Baltser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her