Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi er meget stolte over at være blandt tre nominerede virksomheder i dette års CSR Awards.

Middelfart Sparekasse er nomineret under kategorien Diversity Prize, der hædrer virksomheder, der aktivt og positivt bruger medarbejdere og lederes forskelle og har skabt forretningsmæssige resultater ved at arbejde med mangfoldighedsledelse.

Juryen kom med følgende begrundelse for sparekassens nominering:

Middelfart Sparekasse har en inkluderende kultur med en høj grad af medarbejdertrivsel. De udviser så store ambitioner på området, at de fortjener anerkendelse herfor. Deres strategi ”Den Gyldne Middelvej” afspejler deres fokus på mangfoldighed; både ift. kundegrupper og ansatte, og har et stærkt fokus på særligt kønsmæssig ligestilling.

Middelfart Sparekasse er nomineret sammen med Arriva og IBM. Vinderen findes den 30. oktober ved CSR Awards 2014, der afholdes i Holstebro.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.