Kommunikationsansvarlig
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

CSR People Prize uddeles den 7. oktober 2015 til det landsdækkende CSR Award Show i Vejle, og Middelfart Sparekasse er med på listen over indstillede virksomheder med mere end 100 medarbejdere. Blandt virksomhederne på listen udvælger en jury seks nominerede, som er med i finalen om prisen, der gives for særligt socialt ansvar over for medarbejdere eller lokalsamfund.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) arbejder for, at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Det sker ikke mindst med uddelingen af hædersprisen ’CSR People Prize’, hvor formålet er at trække de gode eksempler frem i lyset. Prisen hylder virksomheder, der gør en særlig indsats gennem rekruttering af socialt udsatte personer, gennem forebyggelse af stress og sygdom på arbejdspladsen eller ved at fastholde og udvikle medarbejdere.

Samfundsansvar betaler sig

I Middelfart Sparekasse ser man medarbejderne som virksomhedens vigtigste aktiv. Sparekassens arbejde med udvikling og fastholdelse af medarbejdere afspejler sig i medarbejdernes arbejdsglæde. Blandt andet udtrykte 99 % af Sparekassens medarbejdere i forbindelse med undersøgelsen til Danmarks bedste arbejdsplads i 2014 udarbejdet af Great Place to Work, at de er glade for at arbejde i Middelfart Sparekasse.

Det er den højeste score, vi har haft, siden undersøgelsen for første gang blev udført i 2002. Vi bruger ikke undersøgelsen for at blive hædret men arbejder aktivt med resultaterne i forbindelse med medarbejdertrivsel og for at skabe en endnu bedre arbejdsplads. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder, og derfor gør vi en dyd ud af at fastholde, udvikle og motivere vores medarbejdere. Ligeledes ser vi det som en samfundsopgave for os at fastholde vores medarbejdere”, udtaler Rikke Dresing, underdirektør i Middelfart Sparekasse.

Næste skridt er nominering

Listen med indstillede kan tælle langt over 100 virksomheder, og ud af dem nominerer en jury tre mindre og tre større virksomheder, som er med i finalen. Juryen består af virksomhedsledere, forskere samt embedsmænd, og de udpeger også vinderne blandt disse seks nominerede.

Der udvælges to vindere, da CSR People Prize uddeles i to versioner, en til virksomheder med under 100 ansatte og en til virksomheder med over 100 ansatte.

I 2014 gik CSR People Prize til transportselskabet Arriva Danmark A/S og til den nordjyske stål-virksomhed Scaniro.

Læs mere om CSR Awards hos csrfonden.dk: https://csrfonden.dk/

Fakta om CSR People Prize

  • VFSA – Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i over ti år arbejdet for at indsluse og fastholde socialt udsatte på arbejdsmarkedet, bl.a. ved at uddele CSR People Prize.
  • VFSA består af en række danske erhvervsfolk fra de største danske virksomheder. Medlemmerne er alle personligt udpeget af beskæftigelsesministeren.
  • CSR People Prize bliver sammen med en række andre priser inden for CSR-området overrakt ved CSR Awards 2015, der afholdes d. 7. oktober i Spektrum i Vejle.
  • CSR Awards er en stor årlig konference, som har til formål at udbrede kendskabet til CSR-området og få flere virksomheder til at integrere CSR i måden at skabe og drive forretning på.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.