Print Friendly, PDF & Email
Share Button

I november 2016 fik Middelfart Sparekasse titlen som Danmarks bedste arbejdsplads. Nu kan vi også kalde os Europas tredjebedste arbejdsplads. Den verdensomspændende organisation Great Place to Work kårede torsdag aften Europas bedste arbejdspladser i Paris, og her fik Sparekassen en tredjeplads blandt de 2.340 deltagende virksomheder fra 19 forskellige lande.

“Vi har arbejdet med medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde i over 25 år. Vi vil gerne være en god arbejdsplads, men vi tror også på, at det gør en forskel for kunderne. Vores vision er “bedst til kunder”, og kunderne kan godt fornemme stemningen på en arbejdsplads,” siger adm. direktør Martin Baltser i den pressemeddelelse, som er sendt ud, efter tredjepladsen blev offentliggjort.

Et arbejdsredskab

I den samme pressemeddelelse understreger Martin Baltser, at det handler om meget mere end første- og tredjepladser at deltage i Great Place to Works årlige undersøgelse af arbejdsklimaet.

“Naturligvis tæller konkurrenceelementet, men vores største udbytte af at deltage i undersøgelsen er, at vi år for år får en temperaturmåling på arbejdsklimaet i alle afdelinger. Det er med til at sikre, at ledelsen hele tiden har fokus på arbejdsmiljøet,” siger Martin Baltser.

Se video med Martin Baltser her

I denne video kan du høre Martin Baltser sætte flere ord på betydningen af at have en god arbejdsplads.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her