Print Friendly, PDF & Email
Share Button

For første gang siden 2009 kan Middelfart Sparekasse kalde sig Danmarks bedste arbejdsplads. Vi klatrede helt til tops, da Great Place to Work tirsdag aften kårede vinderne i konkurrencen.

Det er første gang i direktør Martin Baltsers tid i Middelfart Sparekasse, at den kan kalde sig landets bedste arbejdsplads. Han var meget glad for at få lov at holde sejrstalen foran de mange gæster i Cirkusbygningen.

“Selv om der er sket meget i Middelfart Sparekasse siden 2012, hvor jeg tiltrådte, har vi hele tiden holdt fast i, at vi vil være en god arbejdsplads,” siger Martin Baltser.

Til glæde for kunderne

Det handler naturligvis om at have en arbejdsplads. hvor medarbejderne er glade for at komme om morgenen – og går glade hjem om eftermiddagen. Men det er også til glæde for kunderne, er vores filosofi.

“Vores vigtigste våben i kampen om kunderne er medarbejdere, der kommer glade på arbejde og går glade hjem. Det er svært præcist at sige, hvad det betyder for kunderne, for det er mest en følelse. Den følelse, kunderne får, når de træder ind af døren og føler sig velkomne og godt behandlet. Den oplevelse leveres altså bedst af medarbejdere, der trives,” siger Martin Baltser.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.