Print Friendly, PDF & Email
Share Button

For første gang siden 2009 kan Middelfart Sparekasse kalde sig Danmarks bedste arbejdsplads. Vi klatrede helt til tops, da Great Place to Work tirsdag aften kårede vinderne i konkurrencen.

Det er første gang i direktør Martin Baltsers tid i Middelfart Sparekasse, at den kan kalde sig landets bedste arbejdsplads. Han var meget glad for at få lov at holde sejrstalen foran de mange gæster i Cirkusbygningen.

“Selv om der er sket meget i Middelfart Sparekasse siden 2012, hvor jeg tiltrådte, har vi hele tiden holdt fast i, at vi vil være en god arbejdsplads,” siger Martin Baltser.

Til glæde for kunderne

Det handler naturligvis om at have en arbejdsplads. hvor medarbejderne er glade for at komme om morgenen – og går glade hjem om eftermiddagen. Men det er også til glæde for kunderne, er vores filosofi.

“Vores vigtigste våben i kampen om kunderne er medarbejdere, der kommer glade på arbejde og går glade hjem. Det er svært præcist at sige, hvad det betyder for kunderne, for det er mest en følelse. Den følelse, kunderne får, når de træder ind af døren og føler sig velkomne og godt behandlet. Den oplevelse leveres altså bedst af medarbejdere, der trives,” siger Martin Baltser.

Del din arbejdsglæde med os

Vi er naturligvis glade i disse dage, og vi vil gerne dele glæden med jer – og få ny inspiration til, hvad der skaber arbejdsglæde. Derfor vil vi nu på www.midspar.dk/glad samle input fra så mange som muligt om, hvad der giver arbejdsglæde rundt om på de danske arbejdspladser.

Resultaterne præsenteres i starten af det nye år ved et inspirationsmøde for alle interesserede, hvor også Alexander Kjerulf, indehaver af Arbejdsglæde nu og en af landets førende eksperter på området, vil holde et oplæg.

“Målet er at få ny inspiration til, hvad der kan højne arbejdsglæden. Alle virksomheder kan kigge med, for kan vi inspirere andre til at arbejde med arbejdsglæde, er det lige så meget værd som at kunne kalde sig Danmarks bedste arbejdsplads,” siger Martin Baltser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her