Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Hvis du går i e-Boks og tager et godt kig på din lønseddel, kan du se på bundlinjen, at du får lidt mere udbetalt i denne måned end tidligere. Det er den synlige konsekvens af regeringen og Dansk Folkepartis aftale om at sænke skatten på lønindkomst. Men det, du ikke umiddelbart kan se på lønsedlen, er måske det mest interessante ved aftalen.

Den anden del af aftalen handler nemlig om, at du fremover kan få et større skattefradrag for indbetalinger på en pensionsordning. Så flere penge til dig, når du bliver pensionist – og færre penge til SKAT. Og det handler på ingen måde om at snyde – du skal bare udnytte de regler, der er. Og det er faktisk lige det, regeringen gerne vil have os alle til at gøre – og belønner os for – nemlig at spare mere op til pensionisttilværelsen.

“De nye regler er særligt interessante, hvis du i dag indbetaler under 70.000 kr. årligt på din pensionsordning. Så kan du evt. bruge de penge, skattelettelsen giver dig ekstra hver måned, til at lægge mere til side til din pension. Så har du de samme penge at gøre med her og nu – og får mere mellem hænderne som pensionist,” siger Ole B. Lange, pensionschef i Middelfart Sparekasse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores rådgivere er helt opdateret på de nye regler, så du skal ikke bekymre dig om, at det kan være lidt svært at gennemskue det hele. Det hjælper vi dig gerne med. Det er faktisk det, vi er her for.

Vil du have set nærmere på din pensionsordning og se, om du kan drage fordel af de nye regler, så kontakt din rådgiver.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.