20.200 kr. til både Ældre Sagen Hedensted og Broen Hedensted
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

“Jamen, du godeste. Jeg troede, beløbet var til deling.”

Karen Munk fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hedensted havde set beløbet 20.200 kroner i marcipanen ovenpå brunsvigeren, der står bordet i kantinen i vores afdeling i Hedensted.

Så da Anker Nielsen og Peter Møller Steffensen, rådgivere i Hedensted-afdelingen, finder to ”checks” frem med beløbet 20.200 kr., kan hun ikke holde overraskelsen tilbage.

Ældre Sagens lokalafdeling og Broen Hedensted er begge mødt op i sparekassen for at se, hvad ét års samarbejde med os kunne kaste af sig. Afdelingen i Hedensted besluttede ved indgangen til 2017 at støtte begge foreninger ved at lægge 50 kr. pr. ny kunde i afdelingen til side. Og med over 800 nye kunder i løbet af 2017, blev det til lidt over 40.000 kr. til deling.

Ekstra fut i jubilæumsåret

I Ældre Sagen havde den lokale bestyrelse besluttet at tage glæderne på forskud ved at bruge lidt ekstra på arrangementer i 25-års jubilæumsåret 2017.

“Vi var 55 deltagere på sommerudflugt, og normalt kører vi en lang kortege. Sidste år så vi vores snit til, at vi kunne leje en bus i stedet,” fortæller Eva Laursen, formand for Ældre Sagen i Hedensted.

Ældre Sagen tilbød også de frivillige førstehjælpskurser sidste år – og holdt jubilæumsfest, hvor Trine Gadeberg leverede underholdningen.

Hjælp til flere børn og unge

Mens Ældre Sagen har brugt en del af de 20.200 kr., glæder Broen Hedensted sig til at kunne hjælpe trængte børn og unge ind i foreningslivet.

“Vi hjælper trængte børnefamilier ved at betale kontingent og et beløb at købe udstyr for,” fortæller Dorthe Rosenvinge, bestyrelsesmedlem i Broen Hedensted.

Godt år – med markant ny kunde

Afdelingsdirektør Rune Petersen kan se tilbage på et godt år i afdelingen. 2017 var blandt andet året, da Hedensted Kommune valgte at blive kunde i Sparekassen.

“Vi havde i forvejen rigtigt godt gang i afdelingen, og kommunens tilgang lagde et ekstra lag på. Samlet set har vi budt velkommen til over 800 nye kunder her i afdelingen i 2017,” fortæller Rune Petersen og fortsætter:

“Det siger sig selv, at vi er ekstra glade for, at så mange kunder kom til netop i et år, hvor to lokale foreninger også får glæde af det.”

Nyt tiltag på vej

Rune Petersen oplyser, at afdelingen barsler med et nyt projekt, som i 2018 skal erstatte samarbejdet med Broen Hedensted og Ældre Sagen.

“Vi vil gerne hjælpe forskellige foreninger, og derfor overvejer vi, hvad vi kan gøre i år. Jeg forventer, at vi snart løfter sløret for vores planer for 2018 på den front,” siger Rune Petersen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.