Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Da vi i november sidste år bad om forslag til, hvem der de næste to år skulle være Middelfart Sparekasses nye samarbejdspartner i vores MS Fokus-koncept, havde vi ikke ventet den idérigdom og bølge af gode af gode forslag, der kom.

I alt er der kommet forslag fra over 140 personer. Listen tæller alt fra lokale boldklubber til landsdækkende organisationer som Børnecancerfonden og Dansk Flygtningehjælp.

Den ene velgørende organisation, vi vælger ud på baggrund af jeres forslag, kan se frem til et samarbejde med Middelfart Sparekasse, som vil give kontant gevinst. I 2014 og 2015 er det Mødrehjælpen, vi har samarbejdet med. Mødrehjælpen fik for 2014 en check på 129.000 kroner, og inden længe overrækkes checken for 2015.

Konceptet bag støtten er ganske simpelt. Alle kunder i Sparekassen kan oprette en MS Fokus-konto, hvor renten er bedre end på en almindelig indlånskonto. Hvert år giver Middelfart Sparekasse et beløb, der svarer til én procent af det samlede indestående til den velgørende forening, vi samarbejder med.

Hvis du ikke har nået det endnu, er det ved at være sidste chance for at give dit besyv med. Deadline for at komme med forslag er nemlig i dag, fredag 15. januar. Du kan både komme med dit forslag her eller på vores Facebook-side. Blandt alle indkomne forslag trækker vi lod om 3×4 biografbilletter.

I forbindelse med, at vi overrækker checken for 2015 til Mødrehjælpen, vil vi løfte sløret for, hvem vi støtter i de kommende to år.

TAK for alle de fantastiske input til ny samarbejdspartner. Vi er i fuld gang med at kigge forslagene igennem og vil i starten af februar offentliggøre den nye samarbejdspartner for 2016 og 2017.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.