Birgitte Bregnsholm
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Den 1. august bød Middelfart Sparekasse i Uldum velkommen til Birgitte Bregnsholm. Hun har i forvejen et godt kendskab til lokalområdet og kunderne, for hun er født og opvokset i Tørring, hvor hun også tidligere har arbejdet som rådgiver i Sydbank. Birgitte Bregnsholm kommer til Middelfart Sparekasse fra en stilling som rådgiver i Sydbank Vejle.

Birgitte Bregnsholms erfaring strækker sig over 36 år inden for området, og hun vil komme til at beskæftige sig med rådgivning af privatkunder om bolig, investering, udlån og pension.

Det bedste ved mit arbejde er at yde en kompetent rådgivning og altid forsøge at give kunderne mere, end de forventer, siger hun.

Birgitte Bregnsholm er gift og bor i Horsens. Hun bruger sin fritid sammen med venner, på at se verden og motionerer blandt andet med lange gåture med familiens hund.

Book et møde med Birgitte

Book et møde med Birgitte, og hør, hvad hun og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig. Ring direkte til hende på 76 90 16 34 eller book et møde lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.