Kom til foredrag med Lindy fra Rigtige mænd
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DR´s seersucces Rigtige Mænd, tog danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør og masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring – det bliver med garanti ikke kedeligt.

Og samtidig støtter du et godt formål – hele overskuddet går nemlig til Strib i Bevægelse.

Strib i Bevægelse

Strib i Bevægelse er et frivilligt projekt, der arbejder for at skabe bedre og mere spændende udearealer på Strib Skole – til glæde for skolen og alle byens borgere. Målet er at udfordre alle stribonitter uanset alder og stimulere fællesskab, kreativitet, fantasi og bevægelse.

Tid & sted

Onsdag den 13. september 2017 – kl. 19.30 i Strib Forsamlingshus

Pris & billetter

Billetprisen er 100 kroner – men der er selvfølgelig mulighed for at støtte med lidt mere…

Du vælger selv, om du vil betale 100 kr., 150 kr. eller 200 kr. for at deltage i arrangementet. Overskuddet går ubeskåret til Strib i Bevægelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.