Reception torsdag den 16. august fra 14 til 17. Lars Reimer og Flemming Kristensen.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vores afdelingsdirektør i Aarhus siden åbningen i 2013, Flemming Kristensen, giver snart stafetten videre til Lars Reimer. Vi markerer skiftet på afdelingsdirektørposten ved en reception i vores afdeling i Rosensgade torsdag den 16. august fra klokken 14 til 17.

Flemming har netop rundet 67 år og siger farvel efter snart 50 år i finanssektoren og fem år i Sparekassen, hvor han var med til at bygge vores Aarhus-afdeling op – og for kort tid siden kunne han byde velkommen til kunde nummer 5.000 i afdelingen.

“Det har været helt fabelagtigt at få lov til at åbne en ny afdeling i landets næststørste by som 61-årig,” siger Flemming Kristensen.

God harmoni i Sparekassen

Hans afløser, 53-årige Lars Reimer, har også stor erfaring i finanssektoren. Han er kommet til Sparekassen efter 33 år i Sydbank, hvor han bl.a. har været leder af bankens privatafdeling på Store Torv og afdelingsdirektør i Randers.

“Der er en god harmoni mellem sparekassen, kunderne og medarbejderne, og jeg kan allerede nu mærke, at hele organisationen står sammen om det fælles mål, at vi kan lykkes i mødet med kunderne,” siger Lars, der kører parløb med Flemming frem til den 16. august, hvor Flemming siger farvel.

Vi glæder os til at se dig

Vi håber, at mange lægger vejen forbi Rosensgade 18-20 torsdag den 16. august mellem 14 og 17. Alle er velkomne – vi glæder os til at se dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.