Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Nu har du som kunde i Middelfart Sparekasse mulighed for at tage hele familien med i cirkus. Vi har sørget for et bredt udvalg af cirkus på programmet helt frem til udgangen af august. Vi har to cirkus på programmet – det lille hyggelige og intime Cirkus Mascot og et storcirkus af international format Cirkus Arena.

Cirkus Mascot
Cirkus Mascot leverer glad og levende underholdning, som hele familien kan være sammen om. Det er et lille intimt cirkus med kun 270 pladser, som gør oplevelsen ekstra særlig og intens. Cirkus Mascot er super velegnet for mindre børn. Særpris for dig som kunde er 75 kroner pr. billet (normalpris op til 180 kr.). Børn under 3 år sidder gratis på skødet.

HVOR OG HORNÅR? – KØB DIN BILLET OG LÆS MERE HER

Cirkus Arena
Cirkus Arena har i år 60 års jubilæum og har i den forbindelse et særligt jubilæumsshow på programmet med Signe Lindkvist og Uffe Holm til at styre cirkusmanegen. Signe, der bl.a. er kendt fra Cirkus Summarum, og komikeren Uffe fører publikum igennem en fantastisk forestilling, hvor de også selv optræder som artister. Særpris for dig som kunde er 150 kroner pr. billet (normalpris 220 kr.). Børn under 2 år sidder gratis på skødet.

HVOR OG HVORNÅR? – KØB DIN BILLET OG LÆS MERE HER

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.