Kolding Pure Extreme
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Kolding gør det igen! Tør du springe i Kolding Å?

Kolding Pure Extreme finder sted lørdag den 2. september 2017.

  • Svømningen foregår i Kolding Å
  • Mountainbike i Sdr. Stenderup skovene
  • Trail løb i Marielundskoven
    Du kan læse meget mere på extremetri.dk og tilmelde dig.

Lav en stafet

Er du fx god til at løbe, så find en der kan tage svømmeturen og en til at køre mountainbike og I har et hold

Hvad er Extreme Tri

Extreme Tri er en forening der ønsker at udbrede kendskabet til extreme tri. Holdet bag, er fire garvede triathleter med stor erfaring fra deltagelse i mange Triathlon, Extrem Triathlon og Adventure Races, men også som arrangør af bl.a. DM finale stævner i Dansk Triatlon Forbund, stævnet som havde udgangspunkt på Koldingfjord Hotel.

Dette ikke mindst på konge distancen, den ultimative jernmand, som får stor opmærksomhed. En sammenhængende udfordring på først 3,8 km svømning i åbent vand, dette efterfulgt af 180 km på cyklen, og afsluttes med et maraton løb på 42 km.

I en extrem variant af ovenstående, er landevejscyklen skiftet ud med en mountainbike og ruten er flyttet væk fra asfalterede veje, og ind i skoven med kuperet terræn og brede stier.
Løbet er flyttet til mere udfordrende trail stier i skove og mellem marker. Det er netop denne variant vi gerne vil have stablet på benene. En variant der benytter de fantastiske naturområder der er i, og omkring Kolding.
Derved vil vi gerne skabe rammerne for en anderledes, men fantastisk oplevelse, hvor den udfordrende Extrem Triathlon sport kan forenes med bynært miljø, uden at det er på bekostning af helhedsoplevelsen.
Herved opstod foreningen Extreme Tri, hvor vi ønsker at udbrede kendskabet til Triathlon i den extreme form.

Extreme Tri støtter ungdomsarbejdet i Kolding Triathlon Klub.

Det bliver et fantastisk løb med en masse udfordringer og en dejlig natur.

Middelfart Sparekasse støtter op om dette gode initiativ og er en af hovedsponsorerne. Vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her