Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Mette Lindberg blev den glade vinder af en iPad Air 2, da Sparekassens afdeling i Svendborg efterlyste svar på spørgsmålet ”Hvorfor er Svendborg et godt sted at bo”.

Det resulterede i følgende kærlighedserklæring til Sydfyn:

”Vi flyttede fra Odense til Svendborg for ca. 10 år siden. Vi havde dengang ét barn, nu er vi en familie med 3 børn. Svendborg er en fantastisk by for en børnefamilie. Et stort udbud af fritidsaktiviteter og foreningsliv for børn i alle aldre. Den er rig på kultur og mange fantastiske arrangementer i bylivet – alt fra musik, teater, kulinarisk weekend og div. kunstnere, som gæster Svendborg. Om sommeren hopper vi bare på cyklen, og snart er vi ved en af de mange skønne strande. Bymidten er utrolig charmerende med de mange små brostensbelagte gågader og havnemiljøet. Byen er rig på mange spændende butikker, cafeer, biograf, teater, bibliotek og restauranter. Svendborg er en utrolig skøn by for både børn, unge og voksne, da den tilbyder aktiviteter indenfor alle aldersgrupper. Svendborg er hjertet i det skønne Sydfyn. Kan nemt komme fra ø til ø, sejle med ”Helge” og opleve det sydfynske øhav. Vi kunne aldrig drømme om at flytte fra denne fantastiske perle, og hvilken gave for børnene at vokse op i.”

Afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, Steen Tinsfeldt, fortæller, at det ikke var let at finde en vinder. For Mette Lindberg er langt fra den eneste, der havde pæne ord at sige om byen og området.

“Men det med at være tilflytter og sætte pris på byen passer meget godt på os”, siger Steen Tinsfeldt om Sparekassen, der åbnede i Svendborg i november sidste år.

Mette Lindberg fik overrakt sin præmie af privatkundechef Bente Skøtt Larsen mandag 11. april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her