Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi gentager succesen med Christoffer og Mark, og har booket dem begge til endnu en Julekoncert på Koldinghus onsdag den 14. december 2016 kl. 19.30 i Riddersalen.
Dørene åbnes kl. 19.00.

Efter koncerten kan du igen nyde et dejligt glas vin og hjemmelavet chokolade, og samtidig få en hyggelig snak med Christoffer og Mark.

De to sønderjyder Christoffer Brodersen og Mark Dixon, kan deres musikalske håndværk: Mark har gået på The Academy of Contemporary Music i London og blev kåret som ”Most outstanding vocalist of the year”. Christoffer er uddannet ved Det Danske Musicalakademi i Fredericia og fik topkarakter i sin afsluttede sangeksamen.

Når de to gamle spillekammerater sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Tiden bliver skruet tilbage. Sangene rører ved en. Og den særlige kemi de to gutter imellem, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor smitter og omfavner publikum. – og det foregår på klingende sønderjysk!

Koncertanretning til kun 185 kr.
Du kan nyde en lækker anretning før koncerten i Madkælderen.

Laks fra Kolding Røgeri med rygeost
Hedeskinke fra Svendborg med pastinak
Hopballe-kylling med æble
Perlebyg med Elmegårdens ost
Æblekage med fløde.

Bestil bord senest den 11. december 2016 på 75 50 47 98 – eller info@madkaelderen.dk.

Billetsalg

Billetsalget starter onsdag den 26. oktober 2016. Billetprisen er 200 kr. inkl. et glas vin og et stykke chokolade (efter koncerten i Kirkesalen )

Er du kunde i Middelfart Sparekasse

Er du kunde i Middelfart Sparekasse får du 50 kr. i rabat på din billet – så din pris er kun 150 kr.

Koncerten afholdes i samarbejde med Kolding Idrætsforening Fodbold – Ungdomsafdeling. Koncerten er en fast tradition, der nu har bestået i over 15 år. Klubben hjælper med det praktiske og Sparekassen støtter med koncerten tillige et kontantbeløb til klubben. I 2015 fik KIF overrakt 10.000 kr. Du kan her se nogle stemningsbilleder fra 2015:

       Koncert1   Koncert2   Koncert3

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse, Kolding afdelingen og Kolding Idrætsforening Fodboldafdeling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her