Julekalender 2017
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vind en ekstra julegave i Middelfart Sparekasses julekalender hver dag fra den 1. til den 24. december. Bag hver kalenderlåge gemmer sig et spørgsmål, og alle, der svarer rigtigt på dagens spørgsmål før dagen er omme, deltager i konkurrencen om gavekort á 500 kr.

Alle deltagere i vores julekalender modtager dagligt en mail med et link til besvarelse af den pågældende dags spørgsmål. Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, modtager du desuden et ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien – en MS Fokus-konto med 5.000 kroner.

Hvis du glemmer at besvare et dagligt spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig modtage ekstra lodder til hovedtrækningen.

Tilmeld dig inden 1. december og vind ekstra præmier

Alle der har tilmeldt sig julekalenderen inden 1. december deltager desuden i konkurrencen om 10×2 biografbilletter.

29. december trækker vi vinderen af hovedpræmien

Hovedpræmien i årets julekalender er en MS Fokus-konto med 5.000 kroner hos Middelfart Sparekasse.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig Middelfart Sparekasses nyhedsbrev, modtager du et ekstra lod i vores julekalender – uanset tidspunktet for din nyhedsbrevstilmelding. Det kræver blot, at du er tilmeldt senest den 24. december.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her