To gange årligt uddeler Middelfart Sparekasse tre studielegater á 10.000 kr.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Tre studerende skal ud i verden med hjælp fra Middelfart Sparekasses studielegat. De er de seneste modtagere af vores studielegater. To gange årligt uddeler vi 3×10.000 kr. til studerende, som gerne vil tage en del af deres uddannelse i udlandet.

Denne gang er de tre legatmodtagere Pernille Christiansen, Mette Torsbjerg Møller og Andreas Thonsgaard Leed. Tilsammen når de tre næsten hele jorden rundt, da Pernille skal til USA, Mette til Grønland og Andreas til Japan.

Følg med på bloggen

Fælles for de tre er, at de er kunder i Sparekassen, hvilket er kriteriet for at kunne søge vores studielegat. Samtidig forpligter de sig til løbende at fortælle om deres oplevelser under studieopholdet. Det gør de på blog.midspar.dk, hvor alle kan læse med.

Pernille Christiansen er taget til Californien, hvor hun i de kommende fire måneder studerer på California Stage University Northridge. Hun læser digital konceptudvikling på Erhvervsakademi Aarhus.

Til Grønland i hård frost

Mette Torsbjerg Møllers hjem frem til juni er Sisimiut i Grønland. Hun studerer vand, bioressourcer og miljømanagement på DTU, Danmarks Tekniske Universitet, og på Grønland skal hun færdiggøre sin bacheloropgave.

Japansk miljøpolitik i Tokyo

Andreas Thonsgaard Leed arbejder sig hen imod en kandidatgrad fra statskundskab på Aarhus Universitet. Han skal læse et semester i Tokyo, hvor blandt andet japansk miljøpolitik og international økonomi er på dagsordenen. Andreas skal også arbejde ved den danske ambassade i Tokyo, og med studielegatet fra Middelfart Sparekasse har han fået mulighed for at forlænge sit ophold i Japan med to måneder.

Vi ønsker alle tre nogle gode, oplevelses- og lærerige måneder langt væk hjemmefra. Husk at følge med på blog.midspar.dk, hvor du også kan følge mange andre, vi støtter.

Hvis du selv drømmer om at studere i udlandet, kan du søge vores studielegat her. De næste legater uddeles ved udgangen af juni.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her