Hvem skal væren vores MS Fokus-samarbejdspartner i 2018-2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Hvert år deler Middelfart Sparekasse en sum penge ud til en organisation, der gør noget godt for andre.

I starten af  2017 kunne vi overrække 202.546 kroner for året 2016, og i starten af det nye år kender vi størrelsen på beløbet for 2017.

I sidste ende er det kunderne, der bestemmer beløbet. Hvert år giver vi nemlig, hvad der svarer til én procent af det samlede indestående på alle MS Fokus-konti til en velgørende forening eller organisation.

For at støtte så bredt som muligt, skifter MS Fokus samarbejdspartner hver andet år. I 2016 og 2017 er det Danske Hospitalsklovne, vi støtter. Og nu skal vi finde en ny…

Vi har brug for din hjælp

Samtidig med at Danske Hospitalsklovne får en ny donation fra Sparekassen, skal vi finde den velgørende organisation, som vi skal støtte i de kommende to år. Til det har vi brug for din hjælp.

Hvilken velgørende organisation synes du, vi skal støtte i 2018 og 2019? Rammerne er vide – eneste kriterium er, at det skal være en organisation, der gør noget godt for andre.

Send os dit bud på, hvem modtageren skal være. Det skal du gøre senest fredag 12. januar 2018. Blandt alle indsendte forslag trækker vi lod om 3×4 biografbilletter til dig og din familie.

Når Danske Hospitalsklovne i starten af februar får overrakt checken for 2017, offentliggør vi samtidig, hvem den nye samarbejdspartner er.

LÆS MERE OM MS FOKUS HER

Tusind tak for de mange input – vi er i fuld gang med at læse alle igennem og undersøge mulighederne for en ny samarbejdspartner. Vi offentliggør den nye samarbejdspartner i februar 2018.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.