Med de seneste ugers rentefald er der – igen – sat nye standarder for, hvor billigt det er at have et fastforrentet realkreditlån
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Med de seneste ugers rentefald er der – igen – sat nye standarder for, hvor billigt det er at have et fastforrentet realkreditlån.

Et 30-årigt lån med fast rente og afdrag til en rente på 1,5 procent og med et beskedent kurstab. Du kan også låne til 1,5 procent i 30 år og få afdragsfrihed de første 10 år. Det er aldrig set før. Også lån med 10, 15 og 20 års løbetid og fast rente er billigere end nogensinde.

– Mulighederne er så mange, at det bedste råd er, at lige meget hvordan din situation er i dag, så giver det god mening at få regnet på dine muligheder. Det kan være nu, du skal gå fra variabel rente til fast rente. Det kan også være, at du skal tage et nyt lån med kortere løbetid – eller måske er det rigtige for dig at skifte dit treprocents-lån med et på halvanden procent. Det kan selvfølgelig også være, at du har det helt rigtige lån allerede – det ved du først, når du har talt med din rådgiver.

Sådan lyder opfordringen fra Kim Northoff Jensen, boligchef i Middelfart Sparekasse.

Kim

– Med de lave renter følger så mange scenarier, at rigtigt mange kan have fordel af at lægge lån om. Det kan både være for at spare på den månedlige ydelse, eller for at sikre sig en fast, lav rente i de næste mange år.

Du er velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du vil have en gennemgang af din boligøkonomi.

I Totalkredits app kan du også selv regne på dit lån og dine muligheder.

 

Hør Totalkredits chefanalytiker, Jeppe Borre, fortælle om fordelene ved den historisk lave rente.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.