Målrettet kompetenceudvikling af alle medarbejdere er vejen til HR Prisen 2017 for Middelfart Sparekasse.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Målrettet kompetenceudvikling til alle cirka 300 medarbejdere i Sparekassen har sikret Middelfart Sparekasse HR Prisen 2017. Det er Dansk HR, der har givet os prisen, som uddeles hvert år til en virksomhed, der har gjort sit særligt bemærket med HR-arbejdet.

For vores vedkommende har vi med hjælp fra Finansforbundet sat ekstra fokus på den enkelte medarbejders kompetencer. Og det er tænkt meget bredere end de umiddelbart bankfaglige kompetencer. For i en tid med masser af forandringer i vores sektor, sker der også mange forandringer i Sparekassen. Derfor er det en fordel for både den enkelte medarbejder og Sparekassen, at vi har det fulde overblik både over de stærke sider og udviklingspunkter hos den enkelte.

Vi skal være ansætbare

I sidste ende handler det om at alles kvalifikationer er i top. Det gør naturligvis vores kolleger attraktive for andre arbejdspladser. Men den pris betaler vi gerne.

”Vi ser ikke noget alternativ til at klæde vores medarbejdere på til fremtidens udfordringer. At de bliver attraktive for andre virksomheder, må vi leve med, for vi kan ikke klare os i fremtiden uden dygtige, omstillingsparate medarbejdere. Vores opgave er at være så god en arbejdsplads, at de ikke har lyst til at forlade os – og at kunne rekruttere de bedste, når vi har brug for nye kolleger,” siger Sparekassens HR-chef, Helle Lund Gregersen.

Da det er en personlig pris, var det Helle og hendes kollega, HR-konsulent Michael Lindgaard Hedemann, der modtog prisen. Det var 21. gang, at Dansk HR uddelte HR Prisen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.