Kunde nummer 60.000 på besøg i Vinding afdelingen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Claus Jensen, kunde nr. 60.000 i Middelfart Sparekasse, er vendt tilbage efter fire år i et større pengeinstitut.

Timingen fejlede ikke noget, da Claus Jensen efter fire år hos et andet pengeinstitut forleden besluttede at vende tilbage til Middelfart Sparekasse. Tilfældet ville nemlig, at han blev Sparekassens kunde nummer 60.000. Og så følger der blomster, restaurant-gavekort og opmærksomhed med.

Claus Jensen forlod Sparekassen, da han skulle starte sin virksomhed Au2point ApS i Børkop. Det var en god kammerat, der var ansat i det andet pengeinstitut, der hjalp ham i gang som selvstændig. Nu er Claus Jensen tilbage i Middelfart Sparekasse i Vinding. Efter at have skiftet rådgiver flere gange i sin nu forhenværende bank.

Jeg blev træt af, at erhvervs- og privatdelen var delt op, så jeg skulle have to rådgivere. Og privatrådgiveren skulle spørge erhvervsrådgiveren hver gang, der var noget, siger 30-årige Claus Jensen.

Nu hedder rådgiveren igen Michael Jespersen. Han er filialdirektør i Middelfart Sparekasse i Vinding. Og han klarer både erhvervsdelen med Claus Jensens firma og privatdelen med Claus’ familie, kæresten Camilla Andersen, ét barn og nummer to på vej.

Jeg har kendt Michael altid og boet nabo til ham fra jeg var ét, til jeg var 14 år. Så det var oplagt at skifte til ham. Jeg har altid haft Michael som bank, indtil jeg skiftede, siger Claus Jensen.

Netop det personlige kendskab vægter Middelfart Sparekasses kunde nummer 60.000 højt.

Det betyder alt. Michael ved, hvem jeg er, og hvad jeg står for. Og han kan sige ja eller nej med det samme. Jeg hader, når ting skal trækkes i langdrag, siger Claus Jensen.

Middelfart Sparekasses kunde nummer 60.000 kom to år efter, kunde nummer 50.000 blev fejret. Næste mål er at nå 75.000 kunder inden udgangen af 2018.

Vil du høre mere om at være kunde i Sparekassen?

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.